Atılan Her Adım Tarihi Kemeraltı İçin

Koştukları Her Adım Kemeraltı İçin

merkez ekonomi
Atılan Her Adım Tarihi Kemeraltı İçin
Ege Genç İşadamları Derneği, 4 Mart Pazar günü gerçekleşecek Runatolia Maratonu'na İzmir Tarihi Kemeraltı Şehir Merkezi'ne destek vermek için katılıyor. 30 EGİAD'lı işadamının eşleriyle birlikte katılım göstereceği maratondan bağışlar yoluyla elde edilecek gelir, Tarihi Kemeraltı'na katkı için aktarılacak.

Tarihi bölgeye dikkat çekmek amacıyla 2017'de hazırladığı “Kemeraltı Raporu” ile kamuoyu oluşturan, sonrasında ise gençlerin gözünden yeni bir bakış yakalamak için “Kemeraltı Konulu Bir Proje Yarışması” düzenleyen EGİAD, bölge için yeni fikirler üretmeye devam ediyor. Nisan ayında açılması planlanan Kemeraltı Sosyal Kültürel Etkinlikler Merkezi'ni tamamlama aşamasında olan dernek, son olarak üyelerinden ve eşlerinden oluşan 30 kişilik bir grupla Kemeraltı Şehir Merkezi için Runatolia Maratonu'na katılıyor.

İlk kez 2006 tarihinde Türk turizmine katkı yaratmak amacı ile 850 kişi ile başlayan maraton, bu yıl 13. kez yaklaşık 10 bin kişinin katımıyla çeşitli amaçlarla koşmak isteyen koşucular için 4 Mart'ta Antalya'da düzenlenecek. 12 yılda ülke turizmine ve tanıtımına katkısı ile Türkiye'nin vazgeçilmezi haline gelen maraton, profesyonel koşuculara hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuların da ilgi gösterdiği en önemli koşular arasında yer almakta. Bu kapsamda İzmir için dikkatleri Kemeraltı Şehir Merkezine çekmek amacıyla katılım gösterdiklerini belirten EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, kurum olarak bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, “Üyelerimizin desteği ve projelerimizi sahiplenmesi bizim için çok değerli. Bu yıl 13. sü düzenlenen Runatolia Maratonu'na biz de İzmir için katılıyoruz. Amacımız hem kentimize hem de 7 bin yıllık tarihi ile büyük bir geçmişi bulunan Kemeraltı Merkezine dikkat çekmek. 10 km'lik koşu boyunca atacağımız her adımımız bu amaca hizmet edecek. Hem üyelerimizi sportif bir aktiviteyle biraraya getirmiş olacağız hem de Kemeraltı bölgesinin daha da gelişmesi için yapacağımız projeler adına bağışlarımızı toplayacağız. Yani “Kemeraltı için Koşalım” ve “Adım Adım Kemeraltı” diyerek koşacağız” dedi.

EGİAD İş Dünyasından Runatolia Maratonu'na katılan İsimler:

Çağkan Özden, Bahar Küçükkurt, İlker İkier, Kahraman Soylu, Merve Özbatır, Olgar Erdoğanlar, Özer Öztürk, Özveri Okay, İsmail Ünal, Cem Balçu, Bora Ciliv, Elif Kazanan Cun, Bertan Yeniçeri, Barış Kaşka, Tolga Şekercioğlu, Deniz Küçükkurt, Didem Veryeri, Elif Koç , Feyzi Kaya, Cem Demirci, Alp Avni Yelkenbiçer, Barış Kaptanoğlu, Aydın Buğra İlter.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 07:14:27. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Atılan Her Adım Tarihi Kemeraltı İçin Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.