Çalışmak ve azim engel tanımıyor

Bölgesel yerel gazete haberleri, köşe yazıları, son dakika haberleri, Türkiye ve Ege gündemi, İzmir, İzmir bölgesinin en köklü internet gazetesi Poyraz Gazetesi.

merkez guncel
Çalışmak ve azim engel tanımıyor
Bergama Belediyesi Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi'nde bir araya gelen engelli çocuklar darbuka şov ve tuttukları ritim ile gönülleri mest ettiler.
Yeni kurs dönemi için düzenlenen tanışma ve açılış töreninde bedensel özürlü ve down sendromlu çocukların oluşturduğu grubun darbuka şovu izleyicilerden büyük alkış aldı. Yaşları bir birinden küçük olan çocuklar çalışmanın ve azmin önünde hiçbir engelin olamayacağını bir kez daha gösterdiler. Gösteri için çocukları kutlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, "Biz de belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Engelli vatandaşlarımıza yönelik her çalışmayı desteklemeye ve onların rahatı için şehrimizde yeni düzenlemeler yapmaya var gücümüzle çalışacağız” dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 03:14:10. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Çalışmak ve azim engel tanımıyor Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.