CHP ALİAĞA SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Olağan Kongre Delege Seçimi takvimini açıkladı.

merkez guncel
CHP ALİAĞA SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU
CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, Olağan Kongre Delege Seçimi takvimini açıkladı. Buna göre, 18 Kasım tarihinde başlayacak olan Aliağa İlçesi delege seçimleri 1 Aralık 2019'da tamamlanacak.
Belirlenen tarihlerde yeterli katılım sağlanmaması durumunda bir gün sonrasında nitelikli çoğunluk sayını aranmadan yapılacak delege seçimleri ilk olarak Kapukaya, Çoraklar ve Yüksekköy Mahallelerinden başlarken, merkez mahallelerdeki seçimler 1 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Merkez mahalle seçimleri belirlenen günde saat 10,00-18,00 arasında Aliağa Kültür Merkezi'nde yapılacak.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 08:27:21. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: CHP ALİAĞA SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.