Et Ürünleri Çalıştayı 25-27 Mart 2020'de

Çalıştay Kuşadası'nda gerçekleştirilecek

merkez guncel
Et Ürünleri Çalıştayı 25-27 Mart 2020'de
Ülkemizde Et Bilimi ve Teknolojisi alanında öncü bir organizasyon olma özelliği taşıyan Et Ürünleri Çalıştayı'nın dördüncüsü 25-27 Mart 2020 tarihleri arasında Aydın Kuşadası'nda bulunan Sealight Resort Oteli kongre merkezinde gerçekleştirilecek. Çalıştay başkanlığı, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Et Teknolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Serdaroğlu tarafından yürütülecek.

Çalıştay Kuşadası'nda gerçekleştirilecek

Et Ürünleri Çalıştayı' nın dördüncüsünü düzenleyecek olmanın büyük heyecanı içindeyiz diyen Prof. Dr. Meltem Serdaroğlu: "25-27 Mart 2020 tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirilecek olan IV. Et Ürünleri Çalıştayı'nın teması "Et Ürünleri Üretiminde Yenilikçi Yaklaşımlar” olarak belirledik. Bu tema kapsamında; işlenmiş et ürünleri kalitesi, fonksiyonel et ürünleri ve sağlıklı formülasyonların geliştirilmesi, et ürünlerinde katkı maddeleri, üretim ve ambalajlama teknikleri, ürün güvenliği ve yasal düzenlemeler konuları; alanında uzman akademisyenler, kamu ve özel sektör temsilcileri tarafından bilimsel bir platformda tartışılacaktır. Çalıştayda; verimli, işbirlikçi ve bilgi paylaşımının üst düzeyde sağlanacağı bir ortamın oluşturulmasını hedeflemekteyiz.”dedi.

Dereceye girenlere ödüller verilecek

Çalıştayın bir diğer önemli özelliği ise lisansüstü sözlü-poster sunumu oturumu olacağını söyleyen Meltem Serdaroğlu: "Konuşmalara ek olarak yapılacak olan yuvarlak masa toplantıları ile üniversite ve sektör iş birliklerinin tartışılması, yenilikçi bakış açılarının kazandırılması ve böylece paydaşlar arasında yüksek düzeyde bilgi paylaşımı sağlanarak iletişimin güçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Çalıştayın bir diğer önemli özelliği ise lisansüstü sözlü-poster sunumu oturumudur. Bu oturum kapsamında seçilecek posterler, kısa sunumlar halinde, çalıştay katılımcıları ile interaktif bir ortamda paylaşılacaktır. Çalıştay kapsamında ayrıca dereceye giren en iyi sözlü sunum, en iyi sözlü-poster sunum ve en iyi poster sunumu ödüllendirilecektir.”şeklinde konuştu.

Çalıştayda; Türkiye'nin tüm illerindeki sektör temsilcileri, üniversitelerden çok sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılımı ile verimli, işbirlikçi ve bilgi paylaşımının üst düzeyde sağlanacağı bir ortamın oluşturulması hedefleniyor.

Çalıştay internet sitesi ''https://etcalistayi2020.ege.edu.tr/'' olup, buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 23:56:26. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Et Ürünleri Çalıştayı 25-27 Mart 2020'de Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.