GEMİDE PATLAMA

Petkim Limanı'nda demirli yabancı uyruklu bir gemide patlama meydana geldi

merkez guncel
GEMİDE PATLAMA
Petkim Limanı'nda demirli yabancı uyruklu bir gemide meydana gelen patlama sonucu 15 İtalyan ve bir Romanya vatandaşı yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 
Edinilen bilgilere göre, İtalyan bandıralı LPG gemisinde saat 23,30 sularında çıkan yangın  karadan ve denizden yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yaralılardan biri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PETKİM'DEN AÇIKLAMA
Öte yandan, konu ile ilgili olarak Petkim yetkilileri saat 00,45 itibariyle bir bilgilendirme notu yayınladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Açıklama 1 - 2 Temmuz 00:45*
Petkim İskele 5'te bu akşam saat 23:20 civarında, İtalya bandıralı, Synzania adlı gemiye sıvı hidrokarbon dolumu için yapılan bağlantı sırasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir.
Ekiplerimizin anında müdahalesi sonucu yangın söndürülmüş olup gemideki soğutma çalışmaları devam etmektedir. Tüm gemi personelinin tahliyesi sağlanmış olup yaralı bir gemi personeli hastaneye sevk edilmiştir. 
Yangın ile ilgili araştırmalarımız devam etmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendireceğiz."

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 10:09:34. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: GEMİDE PATLAMA Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.