İKÇÜ-MÜSİAD ORTAK PROJELERE DEVAM

Bilal Saygılı'yı ziyaret eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse, yeni yönetime başarılar diledi.

merkez guncel
İKÇÜ-MÜSİAD ORTAK PROJELERE DEVAM
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şube Başkanlığı'na seçilen Bilal Saygılı'yı ziyaret eden İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse, yeni yönetime başarılar diledi.

Rektör Prof.Dr.Köse, "MÜSİAD İzmir Şube Başkanlığına seçilen Sayın Bilal Saygılı'yı tebrik ediyor; verimli, bereketli, hayırlı bir dönem olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Saygılı da İKÇÜ heyetinin ziyaretinde, " Değerli Rektörümüz Saffet Köse'ye ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederim. Üniversite onaylı, üyelerimize ve vatandaşlara dokunan insan odaklı projeleri hayata geçireceğiz. Özellikle bu dönemde çocuk ve gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik sosyal projelere de imza atacağız. " dedi.

Üniversite-sanayi iş birliğini konuşulduğu ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Turan Gökçe, Prof.Dr.Adnan Kaya, Prof.Dr.Dr.İrfan Karadede ile Genel Sekreter Nurettin Memur da hazır bulundu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 07:50:58. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: İKÇÜ-MÜSİAD ORTAK PROJELERE DEVAM Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.