ALTO'DAN KİRA YASASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Aliağa Ticaret Odası, günümüzde iş yeri ve konut kiralanmasında büyük önem kazanan ‘Kira Yasası Hukuku' konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

merkez gundem
ALTO'DAN KİRA YASASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Aliağa Ticaret Odası, günümüzde iş yeri ve konut kiralanmasında büyük önem kazanan 'Kira Yasası Hukuku' konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecek. 
ALTO M. Ender Özer Seminer Salonu'nda 25 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 14.00'da düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, mesken ve işyeri kiraları, kira artış oranları, tahliye sebepleri, kira sözleşmeleri unsurları ve dikkat edilmesi gereken hususlar, kira bedeli, kiranın vergisel boyutu konularında detaylı bilgiler verilerek katılımcıların soruları cevaplanacak.
Bilgilendirme toplantısı genel katılıma açık ve ücretsiz olup, katılmak isteyen ilgililerin 6164151 dh.5 nolu telefondan ya da egitim@alto.org.tr adresine ad-soyad-firma adı belirterek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 06:00:57. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALTO'DAN KİRA YASASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.