LEZZETSEVERLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI BALIKHANE

Fevzi Paşa Caddesi üzerinde hizmete giren Balıkhane'nin açılışına katılım yoğundu.

merkez gundem
LEZZETSEVERLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI BALIKHANE
Orhan Şimşek ve İbrahim Altun'a ait "Balıkhane” açılışında katılım yoğundu. Fevzi Paşa Caddesi üzerinde hizmete giren taze balık ve deniz ürünlerinin pişirildiği restorant lezzetseverlerin buluşma noktası oldu. Açılış törenine Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, siyasi parti ilçe yönetimleri ve çok sayıda konuk yer aldı. 
Balıkhane'nin açılış kurdelesini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Saka birlikte kesti. Hayırlı olsun dilekleriyle açılışı gerçekleştirilen Balıkhane adlı restorantta konuklar taze balık yemeklerin tadına baktı. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 11:02:03. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: LEZZETSEVERLERİN YENİ BULUŞMA NOKTASI BALIKHANE Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.