ALİAĞA'DA ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO

"RENKLİ BALIK YENİ DÜNYALAR KAŞİFİ” ALİAĞA'DA ÇOCUKLAR İÇİN SAHNELENECEK

merkez kultur-sanat
ALİAĞA'DA ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO
Aliağalı çocuklar için birbirinden eğlenceli kültür sanat etkinlikleri gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, "Çocuklar İçin Tiyatro Pazarı” etkinlikleri kapsamında 17 Şubat 2019 Pazar günü "Renkli Balık Yeni Dünyalar Kaşifi” isimli çizgi kukla tiyatrosunu minik izleyicisiyle buluşturacak.

Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'na kurulan ısıtmalı geçici gösteri merkezinde sahnelenecek olan oyun çocuklara tiyatro keyfi yaşatacak. Aliağalı çocuklar her anı eğlence dolu oyunu 13.00 ve 15.00 seanslarında ücretsiz olarak izleyebilecek. Oyun sonrasında çocuklara pamuk helva, süt ve kek ailelere ise çay ve su ikramları yapılacak.

OYUNUN KONUSU
Renkli isimli balık, ailesi ve diğer deniz canlıları ile akvaryumunda rutin yaşamını sürdürmektedir. Akvaryum dünyası ona oldukça sıkıcı gelmekte ve bu dünyayı aşıp yeni dünyalar keşfetmek istemektedir. Akvaryum diğer akvaryumlara göre oldukça büyüktür aslında ancak içinde yaşayan canlılar için bir süre sonra her yeri bilinir hale geldiği için cazibesi kalmamıştır. Bunu en çok dert eden ise aslında sadece Renkli'dir. Renkli'nin, yeni dünyalar keşfetme isteğini hayata geçirmesi hiç de kolay değildir. Bir kere balıktır ve akvaryumun dışında yaşama imkânı yoktur. Ayrıca akvaryumun tüm düzeni Ahtapot'un elindedir. Ahtapot, yemleri kendisi için toplattırmakta ve en güzellerini kendisine ayırtmaktadır. Renkli, akvaryumun dışını keşfetmeye çalışırken Deniz isimli akvaryumun içinde bulunduğu evin çocuğu ile tanışır. İlk başta birbirlerinden korkan ikili daha sonra oldukça sıkı arkadaş olurlar. Renkli, dış dünya ile öğrendiklerini akvaryum canlılarına anlatmaya başlar. Bu durum Ahtapot'u çok sinirlendirir ve Renkli ile Ahtapot arasında kaçınılmaz bir çatışma ortaya çıkarır. Ancak Renkli her şeye rağmen hayallerinden vazgeçmez ve yenidünyalar keşfetmek için mücadele eder.

Tiyatronun yanı sıra çocukların büyük bir keyifle izlediği sihirbaz ve animasyon gösterileri de çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 09:30:40. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA'DA ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.