KARMAKARIŞIK ÇİĞLİ'DE SAHNELENDİ

"KARMAKARIŞIK" adlı oyunla perdelerini 4 Ocak Cumartesi akşamı açtı

merkez kultur-sanat
KARMAKARIŞIK ÇİĞLİ'DE SAHNELENDİ
Çiğli Belediyesi tarafından kurulan, Genel sanat yönetmenliğini Şahverdi Ali EREN'in yaptığı ÇİĞLİ BELEDİYE TİYATROSU; Ray Cooney'in yazdığı, Haldun Taner'in çevirisini yaptığı "KARMAKARIŞIK" adlı oyunla perdelerini 4 Ocak Cumartesi akşamı açtı. Çiğli Halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Salonu tamamen dolduran seyircilerin dışında, salonda yer olmadığı için geri dönmek zorunda kalanların olması, genç Belediye Başkanı Utku GÜMRÜKÇÜ'nün Sanatta doğru yatırımının meyvesi olarak değerlendirildi.

35 yıldır Çiğli'de yaşamını sürdüren Genel sanat yönetmeni Şahverdi Ali EREN'i Türkiye'de yer alan önemli dizilerden 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kara para aşk', 'Börü', 'Şahsiyet' ve başrolünü canlandırdığı Son kuşlar filminden ayrıca halen FOX TV'de yayınlanan 'Savaşçı' dizisinin Seyfi'si olarak tanıyoruz. 16 yaşından itibaren oyunculuk yapmış bir Tiyatro ve sinema sanatçısı olan EREN verdiği demeçte; "Yıllarca Çiğli'de Belediye Tiyatrosu için mücadele vermiş insanlardan biriyim. Umudumu yitirip vazgeçtiğim bir dönemde yeni yönetimin, vizyon ve misyon sahibi bir yönetim olduğuna şahit oldum. Belediye Başkanımız Utku GÜMRÜKÇÜ, Başkan yardımcılarımız Tülin KOÇ, Alirıza KOÇER ve Kültür Müdürümüz Nail Çetin başta olmak üzere ÇİĞLİ BELEDİYE TİYATROSU'nu hayata geçirdik. Alkışı bol, perdesi hep açık olsun... Emeği geçen herkese Teşekkürler...'' ifadelerine yer verdi. Oyunun 11 Ocak tarihinde tekrardan perdeleneceği bilgisi de aktarıldı.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 21:47:39. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: KARMAKARIŞIK ÇİĞLİ'DE SAHNELENDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.