KORAY AVCI ŞARKILARINI KINIK İÇİN SÖYLEDİ

Hasat Festivali'nin 4. gününde sahne alan Koray Avcı Kınıklıların sevgisini kazandı

merkez kultur-sanat
KORAY AVCI ŞARKILARINI KINIK İÇİN SÖYLEDİ
Kınık bu yıl 2. düzenlenen Hasat Festivali 4.gününde çeşitli etkinliklerle devam etti.  Kınık Öğretmenevin'de düzenlenen Masa Tenisi turnuvası başlayan festival Delez Yaşam Vadisi Rekreasyon Alanında Gençlik Buluşması ile devam etti. Kınık Kaymakamı Mustafa Ergün ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve protokol üyeleri ile gençlerin buluşmasında ok atışları yapıldı.  Grup Fourband  şarkılarını gençler için söyledi. Saat 19.00'da Kınık Öğretmenevinde Arıcılık Pekiştirme seminerinde Mazlum Selim Aksakal Kınıklı üreticilere arı yetiştirme ve bal üretimi konusunda bilgiler verdi. Kınık Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezince açılan Arıcılık kursunu başarı ile bitiren üreticilere sertifikaları verildi.

Akşam saatlerinde ise festival sahnesi ünlü şarkıcı Koray Avcı'yı ağırladı. Cumhuriyet Meydanı'nda halk oyunları gösterilerinin ardından sahneye çıkan  Koray Avcı 2 saat süren konseri boyunca yaklaşık 15 bin kişiye  unutulmaz bir gece yaşattı.Konser alanına sığmayan vatandaşlar konseri çevre binaların çatılarından izledi. Konser bitiminde Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ünlü şarkıcıya çiçek ve plaket hediye ederken meşhur Kınık Gazozu da ikram etti. 


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2024 12:47:03. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: KORAY AVCI ŞARKILARINI KINIK İÇİN SÖYLEDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.