AK PARTİ İZMİR ADAYI ZEYBEKÇİ

Ak Parti'nin bugün gerçekleştirilen grup toplantısında İzmir Belediye Başkan adayının Nihat Zeybekçi olduğu açıklandı.

merkez siyaset
AK PARTİ İZMİR ADAYI ZEYBEKÇİ
AK Parti'nin 20 ildeki adayları bugün açıklanıyor. Bugün gerçekleşen AK Parti grup toplantısında Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

Grup toplantısına katılan Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi'nin  İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
Geçtiğimiz günlerde 'İzmir Mahallenin en güzel kızı' sözleri ile gündeme gelen Nihat Zeybekçi Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.





GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.03.2024 05:17:21. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: AK PARTİ İZMİR ADAYI ZEYBEKÇİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.