AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP FAZIL KURT:"MUHALEFET, AK PARTI'NİN KAZANDIRDIKLARINI ORTADAN KALDIRMAYI VAAD EDİYOR"

Ak Parti Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt: “Muhalefet, Ak Parti'nin kazandırdıklarını ortadan kaldırmayı vaat ediyor”

merkez siyaset
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP FAZIL KURT:"MUHALEFET, AK PARTI'NİN KAZANDIRDIKLARINI ORTADAN KALDIRMAYI VAAD EDİYOR"
Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, Aliağa'da seçim çalışmaları için Aliağa İlçe Teşkilatına ziyarette bulundu. Sabah saatlerinde Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Kurt programı dahilinde önce Kamyoncular Kooperatifini ardından Memur-Sen'i ziyaret etti. Akşam saatlerinde ise esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, partisinin seçim çalışmalarına destek vermek üzere Aliağa'ya geldi. Sabah saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililer ile bir araya gelen Kurt, ardından Aliağa Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret etti. Necip Fazıl Kurt, Memur-Sen Üyeleri ile toplantı yaptı, akşam saatlerinde ise ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

“Yatırıma daha fazla pay ayıracağız”

Aliağa Kasalı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Başkan Savaş Uzun ve Başkan Yardımcısı Abdullah Erikçi ile görüşen Milletvekili Adayı Necip Fazıl Kurt, kamyoncuların ve taşıyıcıların sıkıntılarını dinledi. Milletvekili seçilmesi halinde bu sorunları parlamentoya taşımak için aracı olacağını söyleyen Kurt, “Türkiye'nin bir ekonomik büyümesi var. Milli gelirde 3,5 kat büyümüş. İhracatta 5 kat büyümüş. Türkiye büyüyor ve zenginleşiyor. Bu zenginlik nasıl dağılacak. Temel konu bu. Yatırıma daha fazla pay ayıracağız. Türkiye'yi yatırımla büyütmemiz mümkündür. Üretime katkısı olan kesimleri de daha fazla desteklersek zincirleme olarak Türkiye'de büyüyecektir.” dedi.

‘Aliağa sanayi bakımından 2. bölgenin en önemli ilçesi'

Türkiye'nin 24 Haziran'da önemli bir seçime gittiğinin altını çizen Kurt “Bu seçimler hem Cumhurbaşkanımızın hem de milletvekillerimizin belirleneceği bir seçim olacak. Biz İzmir 2. bölgeden adayız. Bu bölge hem İzmir'in hem Türkiye'nin sanayi bakımından çok önemli olan Aliağa gibi bir ilçesini barındırıyor. Aliağa'ya daha önce olduğu gibi bu sefer de ziyaret gerçekleştirdik. İlçe Başkanlığımızın planladığı ziyaretlerle topluma ve sivil toplum kuruluşlarına giderek seçimle ilgili projelerimizi anlatıyoruz. Ak Parti Türkiye'de 16 yıldır iktidarda ama 24 Haziran seçimleri artık daha farklı bir anlam kazanmıştır. Bir tarafta Ak Parti'nin 16 yılda Türkiye'ye kazandırdıklarını ortadan kaldırmak dışında vaatte bulunmayan bir muhalefet bloku öbür tarafta ülkenin büyümesini, güçlenmesini sürdürmek isteyen Ak Parti var. Vatandaşlarımız burada tabloyu net görüyor ama bizim yine de vatandaşımıza giderek gelecek vizyonumuzu ortaya koymamız gerekiyor. Bugünkü seçim çalışmalarımızın merkezinde de bu niyet var.” şeklinde konuştu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 20:16:35. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP FAZIL KURT:"MUHALEFET, AK PARTI'NİN KAZANDIRDIKLARINI ORTADAN KALDIRMAYI VAAD EDİYOR" Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.