DERİN BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ

Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Sivri

merkez siyaset
DERİN BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ
İdlib'de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ve yaralılarımız bulunmasından dolayı derin üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bölgede uluslararası hukuk ve meşruiyet ölçülerine uygun, bu coğrafyanın huzur ve refahını güvence altına alacak çözümün acilen sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu kapsamda diyalog kanallarının tekrar çalışması ve ateşkesin biran evvel sağlanması gerekiyor. Uzun bir süredir insanı dramların yaşandığı bölgede Avrupa Birliği başta olmak üzere, uluslararası kamuoyunun aktif ve yapıcı bir şekilde bu sürece katkı sağlamasını bekliyoruz.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 16.04.2024 07:48:55. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: DERİN BİR ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.