Halkın Karşısına Başı Dik Çıkabilecek Tek Parti DSP'dir

Bölgesel yerel gazete haberleri, köşe yazıları, son dakika haberleri, Türkiye ve Ege gündemi, İzmir, İzmir bölgesinin en köklü internet gazetesi Poyraz Gazetesi.

merkez siyaset
Halkın Karşısına Başı Dik Çıkabilecek Tek Parti DSP'dir
DSP Genel Başkanı sayın Önder Aksakal, İzmir İl Örgütünce düzenlenen Demokratik Sol Parti'nin 33. kuruluş yılı kutlaması ve Onursal Genel Başkan Bülent Ecevit'i anma toplantısında konuştu.
"Halkın karşısına başı dik çıkabilecek tek parti Demokratik Sol Parti'dir!” diyen Aksakal konuşmasında şunları söyledi:
Demokratik Sol Parti 33 yıldan bu yana halkımıza en doğru programla, en gerçekçi çözüm önerilerini sunmakta, dürüstlük, yurtseverlik ve üretimden yana ekonomi politikalarıyla Türk siyasetindeki varlığını sürdürmeye devam etmektedir.Partimizin 33. Yaşı Türk milletine ve tüm Demokratik Sol Partililere kutlu olsun!Demokratik Sol düşüncenin kuramcısı Onursal Genel Başkanımız Bülent ECEVİT aramızdan ayrılalı 12 yıl geçti. O'nun bize öğrettiği değerleri yaşatmaya, gösterdiği yolda yürümeye devam ediyoruz, ilk günkü inançla ve kararlılıkla da devam edeceğiz."

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 09:04:02. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Halkın Karşısına Başı Dik Çıkabilecek Tek Parti DSP'dir Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.