İZMİR KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİNDE YENİ GÖREV DAĞILIMI

Bölgesel yerel gazete haberleri, köşe yazıları, son dakika haberleri, Türkiye ve Ege gündemi, İzmir, İzmir bölgesinin en köklü internet gazetesi Poyraz Gazetesi.

merkez siyaset
İZMİR KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİNDE YENİ GÖREV DAĞILIMI
İzmir Kent Konseyleri Birliği seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Aliağa Kent Konseyi yürütme kuruluna getirildi.

Kasım ayı sonunda yapılan İzmir'deki 30 ilçenin kent konseylerinin başkan ve temsilcilerinin bir araya geldiği toplantı, Karşıyaka Belediyesi Montrö meclis salonunda yapıldı.

Seçim sonucunda 11 ilçenin oyunu alan Aliağa Kent Konseyi yerel yönetimlerden sorumlu kent konseyi olarak seçilirken, Menemen Kent Konseyi genel sekreter, Foça Kent Konseyi ise dönem sözcüsü olarak seçildi. Aliağa Kent Konseyi yeni dönemde ilçelerdeki kent konseylerinin yürütmelerini ve işleyişlerini denetleyerek yapılacak projelere müdahil olacak.

2 yıl süreyle yönetime seçilen 7 ilçenin kent konseyleri; Ödemiş, Menderes, Foça, Urla, Menemen, Gaziemir, Aliağa oldu.

Türkiye Kent Konseyleri Birliği seçimi ise 2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.  

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 10:20:43. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: İZMİR KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİNDE YENİ GÖREV DAĞILIMI Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.