İzmir'e Yeni Vizyon

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin "İzmir çok şey kazanır" dedi

merkez siyaset
İzmir'e Yeni Vizyon
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin'den ayağının tozuyla bir açıklama yaptı. Yerel seçimler ve Cumhur İttifakı konusunda bir değerlendirme yapan Şahin, "Geçmişten günümüze İzmir için çok şeyler yapıldı. Fakat bu yeni ve daha güzel işlerin yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Önümüzdeki dönemde Cumhur İttifakı'nın İzmir'e çok şey vereceğine inanıyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin Antalya'da düzenlediği il başkanları toplantısından dönen İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ayağının tozuyla bir açıklama yaptı. Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Liderimiz Sayın devlet Bahçeli beyefendinin üzerinde hassasiyetle durduğu gibi Türkiye çok önemli bir dönemeçten geçiyor. Bu kavşakta Cumhur İttifakı'nın önemi çok büyük. Türkiye'nin beka sorunu varken biz Türk Milliyetçileri her zamanki gibi gövdemizi taşın altına koymuş bulunuyoruz. Böylesine önemli bir dönemde de bizden beklenen bu erdem ve fazileti ortaya koymaktı. Önce Türk Milleti diyerek biz gereğini yaptık. İnanıyorum ki, Türkiye Cumhur İttifakı sayesinde bu seçimlerden çok daha güçlü olarak çıkacaktır” dedi.

İzmir Çok Şey Kazanacak

MHP İzmir İl Başkanı Şahin, İzmir için çok şeyler yapmak zorundayız derken, sözlerini şöyle sürdürdü; "On sekiz yıldır İzmir'de çok şey yapıldı. Fakat bu daha fazla ve daha güzel işler yapılmayacak anlamına gelmiyor. Çünkü şehrimizin birçok eksiği var. Hem gecikmiş projeler İzmir'e kazandırmalı, hem de İzmir geleceğe hazırlanmalıdır. Bu konu da yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Biz üzerimize düşen ne varsa en üst seviyede yapacağız. Önümüzdeki günlerde çok daha kapsamlı açıklamalarımız olacak. Cumhur İttifakı'nın yepyeni bir vizyonla İzmir'in önünü açacağına inanıyorum.” açıklamasını yaptı

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 16.04.2024 14:32:19. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: İzmir'e Yeni Vizyon Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.