ŞENGÜL BERGAMA'DA KONUŞTU

Aydın Şengül Bergama'da düzenlenen İlçe Danışma Kurulunda yaptığı konuşmada Bergama'da seçimleri kazanma zamanının geldiğini vurguladı.

merkez siyaset
ŞENGÜL BERGAMA'DA KONUŞTU
Geçtiğimiz Pazar günü Aliağa'daki İlçe Danışma Kurulu'na katılan ve sert açıklamalarda bulunan Ak Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Bergama Danışma Kurulu'na katıldı. Dün gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantısına AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu ve partililer katıldı.
İlçe gençlik kolları başkanı İbrahim Kayın, Kadın kolları başkanı Nalan Demirbilek ve teşkilat başkanı Sebahattin Güzel'in konuşmalarının yanısıra ilçe Başkanı Koştu, Genel merkez disiplin kurulu üyesi Sürekli, milletvekili Alpay Özalan ve il başkanı Şengül de birer konuşma yaptı.

'Mahalle Temsilcilerine büyük görev düşüyor'

İlçe Başkanı Hakan Koştu konuşmasında AK Parti'de siyaset yapmanın çok büyük sorumluluk gerektirdiğini ve bunun bilincinde olduklarını söyledi. 2019'daki yerel seçimlere 24 Haziran seçimlerinin ertesi günü hazırlanmaya başladıklarını belirten Koştu mahale temsilcilerine düşen sorumlulukların olduğunun altını çizdi. Koştu "Burada mahalle temsilcilerimiz var ben onlara seslenmek istiyorum. Bu süreç içerisinde mahallenizde, sokağınızda, çevrenizde herhangi bir cenaze, hasta ya da düğün olduğu zaman ilçe teşkilatına anında haber vereceksiniz. Biz, teşkilat olarak hemşehrilerimizin iyi gününde de kötü gününde de yanında olacağız. Biz insanların gönlüne girdikten sonra gerisi Allah'ın izniyle kolay olacaktır.” dedi 

'Yerel Yönetim 22 yıldır İzmir'e hiçbir şey yapmadı”

İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımım konuşmalarının ardından kürsüye gelen Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan 22 yıldır uzak kaldığı memleketine döndüğünde Hükümet dışında yerel yönetimin hiçbir şey yapmadığını gördüğünü vurguladığı konuşmasında "Bizler şu ana Karşıyaka Çandarlı otoyolunu, Türkiye'nin en büyük 3. şehir hastanesini yapıyoruz inanıyorum ki 2019 yerel seçimlerde gerek ilçeleri gerekse Büyükşehir Belediyesini alacağız” dedi.

'Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız”

İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ise "Ne zaman ben varsam parti var anlayışı hakim olmaya başlıyor o zaman başarısız oluyoruz. Ne zaman ki birlik ve beraberlik içinde biz olursak başarırız inancı hakim oluyor o zaman başarılı oluyoruz. Partiye menfaati, çıkarı için gelenler yavaş yavaş aramızdan ayrılmakta. Biz de tespit ettikçe onları aramızdan arındıracağız. 31 Marttaki seçimde listelerde teşkilattan isimlere çok önem vereceğiz. Parası pulu için listelere kimseyi yazmayın. Çıkarı için bir yerlere gelmek isteyenlerin parası pulu eksik olsun. Neye ihtyacınız varsa biz onu karşılarız” şeklinde konuştu. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 00:22:14. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ŞENGÜL BERGAMA'DA KONUŞTU Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.