SİZLERE BAKTIĞIMDA EGE'NİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Av.Zülküf Koçoğlu Aliağa Belediye Başkanlığına Aday adaylığını parti binası önünde açıkladı.

merkez siyaset
SİZLERE BAKTIĞIMDA EGE'NİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM
2019 Yerel Seçimleri için Aliağa Belediye Başkanlığı aday adaylığına Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Av. Zülküf Koçoğlu'da başvurusunu gerçekleştirdi. İlçe Binası önünde geniş kalabalığa seslenerek aday adaylığını duyuran Koçoğlu'nun açıklamasına İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Kurucu Başkanlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi. 
Zülküf Koçoğlu aday adaylığı başvurusundan önce gerçekleştirdiği açıklamasında "Bugün aday adylığı müracaat gününde bu heyecanımı benimle paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim.” dedi 

Yunus Emre'nin sözleri ile aday adaylığı konuşmasına başlayan Zülküf Koçoğlu "Sizlere baktığımda Türkiye'nin mozağini görüyorum. Sizlere baktığımda Ege'nin özgürlüğünü görüyorum. 30 yıldır Aliağa'da yaşıyorum. 2006 yılından beri Aliağa'da avukatlık mesliğini icra ediyorum. Gerek meslek hayatımda gerek güncel hayatımda insan odaklı çalıştım. İnsanın ne kadar kıymetli olduğunu bugün sizlerin gözlerine baktığımda yeniden görüyorum. Güzel Aliağa'mız için artık gelişim ve değişim kaçınılmazdır. Partimizin belediyecilik konusunda ne kadar uzman olduğu ülkemiz genelinde yapmış olduğu icraatlarla bellidir. İnşallah 2019 yılında Aliağa Belediyesi'ni geri alacağız. Adayımız her kim olursa olsun meclis üyesi adaylarımız ve Belediye Başkanlığı adayımızla beraber çalışacağıma söz veriyorum.” Açıklamalarında bulundu.
Konuşmasının ardından Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın'a dosyasını teslim eden Av.Zülküf Koçoğlu hayırlı dileklerde bulundu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 06:13:58. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: SİZLERE BAKTIĞIMDA EGE'NİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.