Usta mobilyacılar burada yetişecek

Bölgesel yerel gazete haberleri, köşe yazıları, son dakika haberleri, Türkiye ve Ege gündemi, İzmir, İzmir bölgesinin en köklü internet gazetesi Poyraz Gazetesi.

merkez guncel
Usta mobilyacılar burada yetişecek
Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden Karabağlar, Mobilyacılar Eğitim Merkezi'ni de kazanacak. Karabağlar Belediyesi'nin İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası (İZMOD) işbirliğiyle yaşama geçireceği tesisin temeli 6 Aralık Cuma günü saat 11.00'de törenle atılacak.

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan da (İZKA) destek almaya hak kazanan projeyle, mobilya sektörünün nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Aydın Mahallesi'nde yapılacak 3 katlı merkezde, 120 kişilik çok amaçlı salon, 15'er kişilik 4 eğitim odası, atölyeler, idari ofisler, kafeterya ve otopark bulunacak.

Yatırımın ilçenin gelişmesine önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "İlçemiz mobilya sektörüyle özdeşleşmiş durumda. Yerel yönetim olarak, Karabağlar ekonomisinin lokomotif sektörüne kayıtsız kalmamız düşünülemezdi. Mobilyacılar Eğitim Merkezi'ni en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız” dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 09:05:56. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Usta mobilyacılar burada yetişecek Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.