GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ TÜM SİNEMALARDA

BKM'den yarıyıl tatilinde çocuklar için iddialı ve macera dolu bir çocuk film ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi 10 Ocak'tan itibaren tüm sinemalarda vizyonda.

merkez kultur-sanat
GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ TÜM  SİNEMALARDA
GAMONYA Hayaller Ülkesi Filmi, özel olarak hazırlanmış dekoru ve kostümlerinin yanı sıra heyecan verici hikayesi ile hem çocukları hem büyükleri sihirli bir dünyaya götürüyor. Fantastik macera türündeki 'Gamonya: Hayaller Ülkesi'nde 'Güldüy Güldüy Çocuk' ekibinin birbirinden yetenekli oyuncuları rol aldı. Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu, BKM yapımı fantastik macera türündeki 'Gamonya: Hayaller Ülkesi' filminin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Burcu Altın, Dora Dalgıç, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler yer alıyor. Film, bilmediği bir dünyada zorlu mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikâyesini konu alıyor.

BKM'den yarıyıl tatilinde çocuklar için iddialı ve macera dolu bir çocuk film 'Gamonya: Hayaller Ülkesi 10 Ocak'tan itibaren tüm sinemalarda vizyonda.

  
GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ

Yapımcı: Necati Akpınar

Yönetmen: Tuğçe Soysop

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Güvercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagihan Cemcir, Onur Ümit, Pelin Serin

İdari Yapımcı: Cansu Akbel

Uygulayıcı Yapımcı: Erkan Gültekin

Görüntü Yönetmeni: Tolga Kutlar

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Alperen Esmer, Zeynep Ilgın Çelik, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Arda Taşarcan, Duru Hoşver, Arda Şahin, Ceren Reis, Defne Erşen, Berkecan Akkaya, Nehir Gökdemir, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Ali Uyandıran, Burcu Altın ve Ahmet Rıfat Şungar

Vizyon tarihi: 10 Ocak 2020

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 23.04.2024 09:36:41. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ TÜM SİNEMALARDA Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.