İYİ Parti İzmir

İYİ Parti İzmir'de mevcut il başkanı Hüsmen Kırkpınar, delegeden aldığı 461 oy ile yeniden başkan seçildi. Tarihi Hava Gazı Fabrikası'nda gerçekleşen kongrede 5 sandık kuruldu.

merkez siyaset
İYİ Parti İzmir
İYİ Parti İzmir'de mevcut il başkanı Hüsmen Kırkpınar, delegeden aldığı 461 oy ile yeniden başkan seçildi. Tarihi Hava Gazı Fabrikası'nda gerçekleşen kongrede 5 sandık kuruldu. 600 delegenin 473'ü oy kullanırken, sandıktan çıkan zarf sayısı 474 oldu. Oylardan 461'i geçerli sayılırken, 12 oy ise geçersiz olarak kayıtlara geçti.

Oylamaların ardından ilk açıklamayı yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, "Pandemi ve sıcak havaya rağmen bu kongreye katılıp bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi ve yönetim kurulumuzu verdikleri oylar ile onurlandırmışlardır. Bundan sonraki dönemde de hep birlikte yol arkadaşlığımız devam edecektir. Pazartesi günü il başkanlığı binamızda küçük bir toplantı yapacağız. Hemen ardından da İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olarak kentimizde adeta seferberlik ilan edeceğiz. Bundan sonra İzmir'de 30 ilçemizin bulunan köylerin tamamını ziyaret edeceğiz. Esnafımızı zaten düzenli aralıklarla ziyaret ediyoruz. Köylerimize yaptığımız ziyaretlerde, çalışan tarım işçilerimizin yaşadıkları sorunları not alarak sonrasında da parti grup toplantısında dile getireceğiz. Şu anda görüyoruz ki milletin gündemi ile Ankara'nın gündemi değişmiyor. Bu süreci elimizden geldiğince sürdürülebilir hale getireceğiz. Pandemi dolayısıyla ekonominin, dolayısıyla işsizliğin, yoksulluğun artacağını çok önce söylemiştik. Açıklanan yardımlarla ilgili de birtakım şüphelerimiz var, endişeliyiz. Bunlar ya yerine ulaşmıyor ya da doğru rakamlar değil. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bütün bunların takipçisi olacağız. Kongremizin partimize, İzmirimiz'e ve bütün Türk milletine hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 20:41:02. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: İYİ Parti İzmir Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.