ALİAĞASPOR FK, BORNOVA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 19.Haftasında deplasmanda Bornova Yeşilova Spor'a konuk olacak olan Aliağaspor FK, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 23 Şubat 2020 Pazar günü Bornova Yusuf Tırpancı Stadındaki İzmir derbisini Kocaeli Bölgesel Hakemlerinden Efe Ünüvar yönetecek. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak

merkez spor
ALİAĞASPOR FK, BORNOVA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 19.Haftasında deplasmanda Bornova Yeşilova Spor'a konuk olacak olan Aliağaspor FK, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. 23 Şubat 2020 Pazar günü Bornova Yusuf Tırpancı Stadındaki İzmir derbisini Kocaeli Bölgesel Hakemlerinden Efe Ünüvar yönetecek. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Son haftalardaki puan kayıplarıyla zirvenin 16 puan gerisinde kalan Aliağaspor FK, matematiksel olarak devam eden şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalamak istiyor. 34 puanla ligin dördüncü sırasında yer alan Aliağaspor FK, 26 puanlı altıncı sırada yer alan Bornova Yeşilova Spor'a konuk olacak.

Sarı siyahlılar zorlu deplasmanın hazırlıklarını Teknik Sorumlu Mustafa Bahadır yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Aliağa Atatürk Stadyumunda yaklaşık bir buçuk saat süren antrenman açma germe ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman pas ve şut çalışmasının ardından taktik maçla son buldu.

BAL 8.GRUP 19.HAFTA MAÇ PROGRAMI

BAL 8.Grup 19.Hafta karşılaşmalarının tamamı 23 Şubat 2020 Pazar günü, saat 14.00'te başlayacak.

Yunus Emre Belediye Spor - Ayvalıkgücü Bld.Spor

Bornova Yeşilova Spor - Aliağaspor FK

Salihli Belediye Spor - Bölmespor

Sökespor - Bolvadin Belediye Spor

Sandıklıspor - Bigadiç Belediye Spor

Bergama Belediyespor - Manisa Sanayi Spor

Gönen Belediyespor - Aydın Yıldızspor

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 12:42:29. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞASPOR FK, BORNOVA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.