Bozköy Mahallesi'nde Hummalı Çalışma

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

aliaga cevre
Bozköy Mahallesi'nde Hummalı Çalışma
İzmir’in Aliağa ilçesinde mahallelerde temizlik, onarım ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri Çakmaklı, Horozgediği Mahallelerinin ardından çalışmalarını Bozköy Mahallesi’nde sürdürüyor. Ekipler, mahalle genelinde çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, yol açma, oyun parkı onarımı ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca vatandaşların talepleri üzerine mahallede bulunan metruk ve riskli binaların yıkımları yapılıyor. Çalışmalarına mahallenin dört bir yanında devam eden Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bozköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için elinden geleni yapıyor.


Sorunlarımız Çözüme Kavuşuyor

Aliağa Belediyesi’nin mahalledeki çalışmalarını değerlendiren Bozköy Mahallesi Muhtarı Mehmet Öz, “Mahallemizde çevre düzenlemesi, temizlik çalışmaları metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’a, ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aliağa Belediyemiz bizleri yalnız bırakmıyor. En ufak sıkıntımız olduğunda tüm ekipler seferber olup sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor.” şeklinde konuştu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 03:34:40. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Bozköy Mahallesi'nde Hummalı Çalışma Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.