Ödemiş'te şehitler için pilav ikramı

Ödemiş'te Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde şehitler anısına tavuklu pilav ikramı yapıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, "Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, yüreğiyle destan yazıp Çanakkale Geçilmez dedirten kahraman Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

odemis guncel
Ödemiş'te şehitler için pilav ikramı

Ödemiş’te şehitler için pilav ikramı

Ödemiş’te Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde şehitler anısına tavuklu pilav ikramı yapıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yüreğiyle destan yazıp Çanakkale Geçilmez dedirten kahraman Mehmetçiklerimizi ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi. Ödemiş Belediyesi tarafından Park Kafe önünde şehitler anısına tavuklu pilav ikramı yapıldı. Ödemiş Belediyesi çalışanlarınca organize edilen pilav ikramına Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, mahalle muhtarları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Çanakkale Zaferimizin 106. yıl dönümünde Anafartalar Kahramanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Biz de Ödemiş Belediyesi ailesi olarak 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü öncesi şehitlerimizi anma ve ruhlarının şad olması adına dualarımızı iletmek üzere pilav hayrında bir araya geldik. Katılan herkese, emeği olanlara teşekkür ediyoruz.


Bugünlerimizi Anafartalar’da, Conkbayırı’nda eşsiz benzersiz fedakarlıklarla Çanakkale’yi geçilmez kılanlara borçluyuz. Kendi cenaze namazını kılacak kadar göğüs göğüse savaşların yaşandığı Çanakkale’de, Ulusal Kurtuluş Savaşımızda, Kıbrıs’ta, terörle mücadelede vatanımız uğruna canlarını feda edip şehadet şerbetini içen kahramanlarımıza buradan dualarımızı gönderiyoruz. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun” dedi

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 20:27:33. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Ödemiş'te şehitler için pilav ikramı Son dakika Ödemiş haberleri, Ödemiş son dakika haber, Ödemiş son dakika, son dakika Ödemiş, Ödemiş haber sayfamızda Ödemiş haberleri okuyabilir, Ödemiş son dakika haberleri ve güncel Ödemiş gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.