AK PARTİ ALİAĞA'DA İLK ADAY ŞİMŞEK

Aliağa'da ilk başkan aday adayı da dosyasını teslim etti.

merkez gundem
AK PARTİ ALİAĞA'DA İLK ADAY ŞİMŞEK
Ak Parti'den 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkanı olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru sürecinin start almasıyla birlikte Aliağa'da ilk başkan aday adayı da dosyasını teslim etti.
Belediye başkan adaylıkları için 5-12 Kasım aralığı verilen Ak Parti'de, Aliağa Belediye Başkan aday adaylığı için ilk başvuran kişi iş adamı Aydın Şimşek oldu.
Dosyasını akşam saatlerinde ilçe binasına gelerek Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın'a teslim eden Şimşek "2014 yılından beri Aliağa sokaklarındayım. Beş yıldır Aliağa halkından gördüğüm yakın ilgi ve teveccüh neticesinde, sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, halkımıza daha iyi hizmet edebilmek ve Aliağa'yı Ak Belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için adaylık dosyamı İlçe Başkanımıza sundum. Parti büyüklerim beni bu göreve layık görürse, Aliağa'ya yakışır projelerle çok kısa sürede ilçemizi Türkiye'nin marka şehirlerinden biri yapacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın, iş adamı Aydın Şimşek'in başvuru dosyasını teslim alırken hayırlı olmasını dileyerek "Aydın Bey partimize gelerek dosyasını teslim eden ilk aday adayımız. Kendisine çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyor, partimize, Aliağamıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 17.04.2026 21:49:59. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: AK PARTİ ALİAĞA'DA İLK ADAY ŞİMŞEK Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.