KINIK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK

İzmir'in Kınık ilçesinde eğitime Kınık Belediye Başkanlığından destek geldi

merkez gundem
KINIK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK
İzmir'in Kınık ilçesinde eğitime Kınık Belediye Başkanlığından destek geldi.Kınık Belediye Başkanlığı ilçenin tek Anadolu Lisesi olan Şehit Hakan Sağınç Anadolu Lisesinde eğitim gören 90 öğrenciye Türkçe Matematik YGS eğitim seti hediye etti. Dağıtım Törenine Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, Kınık Mili Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu,Okul Müdürü Savaş Kırca katıldı.Kınık Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu yaptığı konuşmada 'Sevgili öğrenciler şimdi sizlere Kınık Belediyesinin temin ettiği kitapları dağıtacağız şimdiye kadar Kınık Belediyesinden eğitim için ne istediysek temin ettiler Sizin Okul Müdürünüzün kitap talebi olmuş Başkanımız da bu kitapları temin etmiş kendisine çok teşekkür ediyoruz'dedi.Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer ise yaptığı konuşmada 'Üniversite sınavlarına daha iyi hazırlana bilmeniz için bu kitapları sizlere hediye ediyoruz hedeflerinize ulaşmak için daha çok çalışmanızı istiyoruz dedi.Daha sonra kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 23:36:01. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: KINIK BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.