Bergama Kültür Merkezi (BerKM) rengarenk

Bergama Kültür Merkezi çocuklar için sahnelenen ‘Biz daha güçlüyüz' oyunu ile rengarenk bir çiçek bahçesine dönüştü.

bergama kultur-sanat
Bergama Kültür Merkezi (BerKM) rengarenk

Bergama Kültür Merkezi (BerKM) rengarenk

Bergama Kültür Merkezi çocuklar için sahnelenen ‘Biz daha güçlüyüz’ oyunu ile rengarenk bir çiçek bahçesine dönüştü.

KIRSAL MAHALLE ÇOCUKLARI BERKM’YE TAŞINDI


Mavi Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyuna ilgi çok olunca 2 matine olarak planlanan gösterime bir matine daha eklendiğini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Bergama’mız 18’i merkezde 119’u kırsal da olmak üzere toplam 237 mahallesi ile çok geniş bir coğrafi alana sahip. Özellikle kırsal mahallelerimizde bulunan çocuklarımızın da tiyatroya olan ilgi ve sevgilerini pekiştirmek için ulaşımlarını sağladığımız yaklaşık 300 çocuğumuzu kültür merkezimize taşıdık. Çocuklarımızın neşesi ve kahkahası salonu doldurdu” dedi. Canımız, evlatlarımız siz yeter ki mutlu olun, gülün" diyen Başkan Koştu, 'Biz daha güçlüyüz' oyununu sahneleyen Mavi Çocuk Tiyatrosu'na da teşekkür etti.


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 18:51:17. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Bergama Kültür Merkezi (BerKM) rengarenk Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.