Foçada Rügar Sörfü Şampiyonası Başlıyor

Foça Belediyesinin organize ettiği Türkiye Windsurf Slalom Şampiyonası'nın 1. ayağı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

foca kultur-sanat
Foçada Rügar Sörfü Şampiyonası Başlıyor

09 ve 12 Haziran tarihleri arasında Yenifoça'da yapılacak olan Türkiye Yelken Federasyonunun düzenleyip Foça Belediyesinin organize ettiği Türkiye Windsurf Slalom Şampiyonası'nın 1. ayağı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

15 yelken kulübünden 100'e yakın sporcunun rüzgarla mücadele edeceği şampiyonaya bu sene, Yenifoça Rüzgar Sörfü Yelken Spor Kulübü ev sahipliği yapacak.

Şampiyonada kategoriler ise şöyle,
U15 Genç Kız, U15 Erkek, U17 Genç Kız, U 17 Erkek, Genç Kadın, Genç Erkek, Kadın, Erkek, Master, Grand Master

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 17.04.2026 22:12:51. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Foçada Rügar Sörfü Şampiyonası Başlıyor Son dakika Foça haberleri, Foça son dakika haber, Foça son dakika, son dakika Foça, Foça haber sayfamızda Foça haberleri okuyabilir, Foça son dakika haberleri ve güncel Foça gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.