"NİHAYET BİTTİ” SAHNE ALIYOR

Genç oyuncu Yiğitcan Gültekin tek kişilik tiyatro oyunuyla İzmir'de sahne alıyor. Oyun 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Konak Sahnesi'nde saat 20. 30'da başlayacak.

izmir kultur-sanat
"NİHAYET BİTTİ” SAHNE ALIYOR

“NİHAYET BİTTİ” SAHNE ALIYOR

Genç oyuncu Yiğitcan Gültekin tek kişilik tiyatro oyunuyla İzmir’de sahne alıyor. Oyun 22 Nisan 2024 Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Konak Sahnesi’nde saat 20. 30’da başlayacak.

Tiyatro Sanatçısı Yiğitcan Gültekin’in “Nihayet Bitti”  adlı tek kişilik oyununun yönetmenliğini Simge Sedef Muslu Gültemür üstleniyor. Dekor ve Tasarımı Gündoğdu Gültemür yaparken, Yusuf Mert Uğur müzik kumandada yer alıyor.


Avustralyalı oyun yazarı Peter Turrini tarafından kaleme alınan “Nihayet Bitti” oyunu toplum içinde kendine bir yer bulamayan, kimlik çatışması yaşayan bir adamın gerçeklik algısını kaybetmesini ve kendi gerçeğini kendi sonunda aramasını anlatmaktadır.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 30.04.2024 00:22:20. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: "NİHAYET BİTTİ” SAHNE ALIYOR Son dakika izmir haberleri, izmir son dakika haber, izmir son dakika, son dakika izmir, izmir haber sayfamızda izmir haberleri okuyabilir, izmir son dakika haberleri ve güncel izmir gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.