Sahne Tozu Tiyatrosu 16 Yaşında

Çağlar İşgören'in İzmir'de kurduğu, Haldun Dormen'in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu 16. yaşını kutladı.

genel kultur-sanat
Sahne Tozu Tiyatrosu 16 Yaşında

Çağlar İşgören’in İzmir’de kurduğu, Haldun Dormen’in sanat danışmanlığını yaptığı Sahne Tozu Tiyatrosu 16. yaşını kutladı.

Dünyayı sarsan pandemi sürecinde perdelerini kapatan Sahne Tozu Tiyatrosu kuruluş yıl dönümünde perdelerini açtı. Perdeler İzmir halkından büyük beğeni toplayan “Başroldeki Kadınlar” oyunu ile açıldı.


HALDUN DORMEN’DEN KUTLAMA VİDEOSU

Haldun Dormen’in 16. yıla özel olarak gönderdiği kutlama videosu Sahne Tozu Tiyatrosu sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Sosyal medya hesaplarından ise kuruluş yıl dönümüne özel yüzlerce kutlama mesajı geldi. 


BAŞROLDEKİ KADINLAR 3 GÜN DAHA SEYİRCİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDECEK

İzmir Büyükşehir Belediyesinin salgın dönemi kapsamında sahnesi olan özel tiyatrolara destek projesi programında Sahne Tozu Tiyatrosu da Başroldeki Kadınlar oyunu ile yerini aldı. Sahne Tozu Tiyatrosunun kuruluş yıl dönümünde sergilenen oyun 23-24-25 Ekim tarihlerinde Haldun Dormen Sahnesinde sergilenmeye devam edecek.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 28.03.2024 11:35:56. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Sahne Tozu Tiyatrosu 16 Yaşında Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.