ŞENLENDİRİCİ'NİN AŞISI BAŞKAN DR. SADIK DOĞRUER'İN ELLERİNDEN

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından korona virüs aşısı oldu.

genel magazin
ŞENLENDİRİCİ'NİN AŞISI BAŞKAN DR. SADIK DOĞRUER'İN ELLERİNDEN

ŞENLENDİRİCİ’NİN AŞISI BAŞKAN DR. SADIK DOĞRUER’İN ELLERİNDEN

Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından korona virüs  aşısı oldu. 

Kınık Belediye Başkanı ve aynı zamanda hekim olan Sadık Doğruer, Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’ye korona virüs aşısı yaptı.Aşı olan Şenlendirici ve Başkan Doğruer arasında esprili dakikalar yaşandı.

Klarnete Aşı Yapıldı


Aşı yapılacağı kolunda klarnet dövmesi bulunan Şenlendirici, Kınık Belediye Başkanı ve aynı zamanda doktor olan Sadık Doğruer’e esprili bir şekilde, “Fa diyez düğmesinden aşımı vuralım başkanım” dedi.  Şenlendirici’ye aşı yaptıktan sonra Başkan Dr. Sadık Doğruer geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ise güleryüzlü bir şekilde, “Harikasın başkanım, ellerine sağlık” diyerek tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet etti.Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık DOĞRUER ‘de pandemide özverili şekilde çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 10:38:10. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ŞENLENDİRİCİ'NİN AŞISI BAŞKAN DR. SADIK DOĞRUER'İN ELLERİNDEN Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.