UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bergama için pedal bastılar
UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu'nun 6.cısı yapıldı. Pandemi nedeniyle kısıtlı katılım ile gerçekleştirilen tur Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve organizatör Fatih Ertürkmen işbirliği ile İzmir-Bergama arası olarak gerçekleştirildi.
UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu'nun 6.cısı yapıldı. Pandemi nedeniyle kısıtlı katılım ile gerçekleştirilen tur Bergama Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve organizatör Fatih Ertürkmen işbirliği ile İzmir-Bergama arası olarak gerçekleştirildi.

İzmir'den bisikletleri ile yola çıkan bisiklet severler, bu yıl ilk defa Akropol Antik Kenti'ni güzergâhlarına kattı. Akropol'ün güzellikleri ile tüm Dünya'ya UNESCO Dünya Mirası Bergama'dan bir kez daha tarihi mesaj gönderdiler.

BAŞKAN KOŞTU "TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİMİZLE BİR DÜNYA MARKASIYIZ"
UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bisiklet Turu'nun Bergama'nın tarihi ve kültürel değerlerine dikkat çekmek üzere bir farkındalık oluşturduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, tura katılan herkese teşekkür etti. Bergama'da tura katılan misafirleri karşılayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Koronavirüs nedeniyle bu yıl ki organizasyona katılımın kısıtlı tutulduğuna işaret ederek önümüzde ki yıl yine eskisi gibi büyük katılımlarla yapılması temennisinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER'DEN SELAM
Tura katılanları karşılayan Belediye Başkanı Hakan Koştu'ya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in selamını İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge iletti. Tura İzmir'den Bergama'ya kadar pedal basarak katılan oyuncu Yosi Mizrahi, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ve katılımcılar Bergama'da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 06:10:02. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: UNESCO Dünya Mirası Yolunda Bergama için pedal bastılar Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























