Urla Sahne'de Adrian Dinletisi

Etkinlikleri ile İzmir'de fark yaratan Urla Sahne, Humans konser alanında Cem Adrian'ı ağırladı. Gecede, Adrian güçlü sesiyle kulakların pasını sildi.

youtube magazin
Urla Sahne'de Adrian Dinletisi

Etkinlikleri ile İzmir’de fark yaratan Urla Sahne, Humans konser alanında Cem Adrian’ı ağırladı. Gecede, Adrian güçlü sesiyle kulakların pasını sildi.

İzmir’in 20 dönüm arazi üzerine kurulu yeni nesil karma projesi Urla Sahne, farklı konsepti ile İzmirlilerin yeni uğrak noktası oldu. Urla sahne, Humans konser alanında düzenen etkinlikle Cem Adrian’ı ağırladı. Sıcak ve samimi sohbet, muhteşem lezzetler, doğa ve müziğin iç içe olduğu gece katılımcıları mest etti. Müzik dinletisi şeklinde gerçekleşen etkinlikte Adrian, “Sen Gel Diyorsun”, “Ben Seni Çok Sevdim”, “Sarı Gelin” gibi sevilen pek çok eserlerini hayranlarıyla birlikte seslendirdi. İstanbul, Ankara ve İzmir cemiyet hayatından tanınmış simaların da bulunduğu dinletide, sosyal mesafe kuralları titizlikle uygulandı. Kendisine eşlik eden misafirlere teşekkür eden Adrian “Böylesine göz kamaştırıcı bir ambiyansta şarkılarımı dile getirmek bana keyif verdi. Sizlerle birlikte seslendirmek ise keyfime keyif kattı, iyi ki varsınız” dedi.

Urla Sahne'nin bünyesinde et restoranı The Guru, cafe bistrosu The Grapes, yoga ve pilates yapılabilen ayrıca tenis kortlarıyla Veledrom Tenis Clup, kuşbakışı Urla manzarasıyla butik otel Doors ile festival ve etkinlikler için oluşturulan Humans Urla yer alıyor.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 10:01:20. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Urla Sahne'de Adrian Dinletisi Son dakika youtube haberleri, youtube son dakika haber, youtube son dakika, son dakika youtube, youtube haber sayfamızda youtube haberleri okuyabilir, youtube son dakika haberleri ve güncel youtube gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.