Dinçer Işıktaş: Türkçülüğü savunanlar Anadolu'da Türk bırakmadı.

İzmir 2. Bölge İyi Parti Milletvekili adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Dinçer Işıktaş, Bergama Cleopatra Güzellik Ilıcalarında basın ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

bergama siyaset
Dinçer Işıktaş: Türkçülüğü savunanlar Anadolu'da Türk bırakmadı.

Dinçer Işıktaş: Türkçülüğü savunanlar Anadolu'da Türk bırakmadı

İzmir 2. Bölge İyi Parti  Milletvekili adayı Yüksek Ziraat Mühendisi Dinçer Işıktaş, Bergama Cleopatra Güzellik Ilıcalarında basın ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Başlangıç konuşmasını yapan İyi Parti Bergama İlçe Başkanı Nuri Çiftçi misafirlerine hoş geldiniz konuşmasında İyi Partinin Bergama kuruluşunu ve gelişmelerini anlatan bir konuşma yaptı.


 Ardından Bergama İyi Parti ilçe temsilcileri ile birlikte gazetecilere kahvaltılı toplantıda açıklamada bulunan Yüksek Ziraat Mühendisi Dinçer Işıktaş; geçen seçimlerde ben aday değildim ama Nadir Gergin Beyle adım adım Bergama'yı dolaştım. 2018 yılına göre partimize olan teveccüh şimdilerde 3kat 4 kat artı bunu ben gezilerimde gözlemliyorum dedi.

Ardından mevcut iktidarın temsilcileri gibi hareket eden İmamlara seslenerek:

"-Sadece dini görevlerini yapan imamları tenzih ediyorum ama iktidarın arka bahçesi gibi davrananları kınıyorum" dedi. 

Konuşmasında iktidarı eleştiren Işıktaş sözlerine Şöyle devam etti.

-" Yaklaşan seçimlerde iktidar partisi insanları terör unsuru ile ayrıştırmaya çalışıyor Oysa önümüzde bir seçim var. Okullarda gerekli eğitimi verecek öğretmen yok, modern hastaneler yaptık diyorlar ama içinde topluma sağlık hizmetini verebilecek Doktorlar yok.


Ben ziraatçıyım mesleği icabı gördüğüm manzara ve konuştuğum vatandaşların da belirttiği gibi  Bergama ve Bakırçay 'da tarım yok oluyor. Bergama'nın  en büyük gelir kaynağı olan tarım ile uğraşan çiftçiler yanlış tarım politikaları ile yok ediliyor.


-"Türkçülük ile başlayıp milliyetçilikle propaganda yapanların Türkleri Anadolu'dan çıkartmaktan başka bir niyetleri yoktur. Ben Uşak Eşme İlçesi doğumluyum. Eşme'de insanlarımızın sayısı 20 yıldır 15.000 nüfusa sahip. İşsizlikten kendilerini yurt dışına atıyorlar sadece Almanya'da 35.000 Eşmeli yaşıyor. Eşmede iş yok dışarı kaçıyorlar. Boşalan Eşme'de bulunan Tavuk üretim çiftliklerine de İktidar 2.000 Suriyeli 1.000 kişi de Afganistanlı yerleştirdi. Ucuz iş gücü diye onları çalıştırıyorlar. Anadolu'daki Türk nüfusunu yavaş yavaş boşaltıyorlar.

-"Bu seçim hak yiyenler ile hakkı savunanların arasında bir seçimdir" dedi.

Toplantı sonrasında Bergama Ilıca tesisleri önünde basın ile hatıra fotoğrafları çekildi ve toplantı sona erdi.



GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 06:37:23. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Dinçer Işıktaş: Türkçülüğü savunanlar Anadolu'da Türk bırakmadı. Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.