Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu'na Dikili'de miting gibi karşılama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Dikili'yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile birlikte muhtarlar, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiler.

dikili siyaset
Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu'na Dikili'de miting gibi karşılama

Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu’na Dikili’de miting gibi karşılama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu Dikili’yi ziyaret ederek Belediye Başkanı Adil Kırgöz ile birlikte muhtarlar, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiler. 

Seçim sürecinin değerlendirildiği toplantı sonrasında her iki başkan Dikili Atatürk Meydanı’nda genci yaşlısı çok sayıda vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Miting havasında geçen buluşma sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı, ilçe örgütü ve binlerce vatandaş “Halkın Umudu Kılıçdaroğlu”, “Hak, Hukuk, Adalet”, “Birleşe Birleşe Kazanacağız” sloganları eşliğinde Dikili sokaklarında yürüyerek esnafı ziyaret ettiler. Çevre ve apartmanlardaki vatandaşlar sokaklara sığmayan coşkulu kalabalığa destek verdiler.


Dikili’deki vatandaşların coşkusundan oldukça memnun kalan Başkan Soyer: “Güne Dikili’de başlamak, sizlerle buluşmak, Dikili’nin sokaklarında apartmanlara, esnafa umut vermek, varlığımızı göstermek çok güzel. Bunun enerjisiyle biz epey gideriz. Dikili hep içimizi açtı, bize güç verdi. İzmirli olmakla, Dikilili olmakla gurur duyuyoruz” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bu seçimin 100 yılın seçimi olduğunu vurgulayarak Türkiye’nin birleştirici gücü Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde halkın iktidarının çok yaklaştığını o nedenle herkesin canla başla çalışması gerektiğini belirttiler. 


Dikili programı sonrasında Çandarlı’ya geçen başkanlar esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 16.04.2024 20:55:30. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Tunç Soyer ve Şenol Aslanoğlu'na Dikili'de miting gibi karşılama Son dakika Dikili haberleri, Dikili son dakika haber, Dikili son dakika, son dakika Dikili, Dikili haber sayfamızda Dikili haberleri okuyabilir, Dikili son dakika haberleri ve güncel Dikili gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.