Narlıderenin spor kursları yeniden başladı

Narlıdere Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği spor ve yetiştirme kurslarına, kontrollü şekilde yeniden başladı.

narlidere spor
Narlıderenin spor kursları yeniden başladı

Narlıdere Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği spor ve yetiştirme kurslarına, kontrollü şekilde yeniden başladı. Voleybol, basketbol ve aerobik branşlarında açılan kurslara onlarca Narlıdereli kayıt yaptırdı. Başkan Ali Engin “Tüm tedbirleri aldık. Hem çocuklarımızı hem de yetişkinlerimizi spor kurslarımıza bekliyoruz” dedi.


VOLEYBOL, BASKETBOL, AEROBİK

Belediyeye bağlı Güven Erkaya Spor Salonu’nda, voleybol, basketbol ve aerobik branşlarında başlayan spor ve yetiştirme kurslarına Narlıdereliler yoğun ilgi gösterdi. Bir haftalık süreçte onlarca kişi kayıt yaptırdı.


Pandemi kurallarına uygun olarak başlatılan eğitimlerin öncesinde ve sonrasında maske ve sosyal mesafe kurallarına özen gösterildiği belirtildi. Kayıt yaptırmak isteyenlerin 239 73 53 numaralı telefondan bilgi alabileceği belirtildi.


"TEDBİRLERİ ALDIK, VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Vatandaşlarımızın yoğun talepleri sonucu spor kurslarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spor vazgeçilmezdir. Kurslarımıza gelen tüm vatandaşlarımıza başarılar diliyor, herkesin koronavirüs tedbirlerine uymasını diliyorum" dedi.


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 16.04.2024 21:56:54. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Narlıderenin spor kursları yeniden başladı Son dakika Narlıdere haberleri, Narlıdere son dakika haber, Narlıdere son dakika, son dakika Narlıdere, Narlıdere haber sayfamızda Narlıdere haberleri okuyabilir, Narlıdere son dakika haberleri ve güncel Narlıdere gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.