AK KADINLAR SAHURU POLİSLERLE YAPTI

"Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, jandarmamız milletimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat kesintisiz görevini başında. Bu büyük özveriyi gösteren emniyet güçlerimizle bir araya gelerek her daim onların yanlarında olduğumuzu daha güçlü ifade etmek istedik"

aliaga yerel
AK KADINLAR SAHURU POLİSLERLE YAPTI

AK KADINLAR SAHURU POLİSLERLE YAPTI

    - AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım: "Birlik, beraberlik, esenlik ve huzurun tesis edildiği ramazan ayının en kıymetli zaman dilimlerinden olan sahur vaktinde kahraman polislerimizle bir araya gelerek Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yıl dönümünü kutladık"

     - "Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, jandarmamız milletimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat kesintisiz görevini başında. Bu büyük özveriyi gösteren emniyet güçlerimizle bir araya gelerek her daim onların yanlarında olduğumuzu daha güçlü ifade etmek istedik"

     ALİAĞA - AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, ilçede görev yapan polislerle birlikte sahur yaptı. 

     Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü kapsamında, AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanlığınca organize edilen sahur programı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Lokalinde gerçekleşti. Programda, AK Parti'nin İlçe kadın Kolları yönetiminde yer alan üyeler tarafından hazırlanan ikramlarla sofra kuruldu.

     Burada ilçede görevli polislerle bir araya gelen AK Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım, sahur programına katılan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu ve eşi Özge Balıkçıoğlu ile de sohbet etti.

     Daha sonra Yıldırım ve beraberindeki partililer polislerle sahur yaptı.

      - "İlçemiz huzur kenti haline geldi"


     Yıldırım, yaptığı açıklamada, halkın can ve mal güvenliği için 24 saat kesintisiz görevi başında bulunan emniyet teşkilatının huzur ve güven için fedakârca çalıştığını bildirdi. 

     Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yılını kutladıklarını kaydeden Yıldırım, "Bu vesileyle, Kadın kolları yönetimimizde yer alan arkadaşlarımızla birlikte evlerimizde hazırladığımız ikramlarla sahuru polislerimizle birlikte yapmak istedik. Kahraman polislerimizin katılımları bizleri onurlandırdı. Bugün eşi Özge Hanım'la birlikte İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet Balıkçıoğlu da bizlerle birlikte sahur yaptı. İlçemizin asayişinden trafiğine bir huzur kenti haline gelmesini sağlayan, Aliağalıların güvenliği için gece gündüz demeden emek veren emniyet müdürümüze ve polis teşkilatımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

     - "Allah vatan, millet, memleket düşmanlarına fırsat vermesin"

      Samimi bir ortamda, keyifli sohbetin olduğu sahur geçirdiklerini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu:  "Birlik, beraberlik, esenlik ve huzurun tesis edildiği ramazan ayının en kıymetli zaman dilimlerinden olan sahur vaktinde kahraman polislerimizle bir araya gelerek Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yıl dönümünü kutladık. Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, jandarmamız milletimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat kesintisiz görevinin başında. Bu büyük özveriyi gösteren emniyet güçlerimizle bir araya gelerek her daim onların yanlarında olduğumuzu daha güçlü ifade etmek istedik. Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun, vatan, millet, memleket düşmanlarına fırsat vermesin. Bu amaç için şehadete eren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize ise şükranlarımızı sunarız. Ülkemizin her bir köşesinde görev yapan güvenlik güçlerimize Allah kolaylıklar versin.”

      Sahur programına AK Parti Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Sarıkaya da katıldı.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 26.04.2024 00:01:12. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: AK KADINLAR SAHURU POLİSLERLE YAPTI Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.