Aliağa Belediyesi 2022 Aralık Ayı Olağan Meclisi Toplandı
Aliağa Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Serkan Acar yönetiminde gerçekleştirildi.
Belediye Meclis Salonu’nda 1 Kasım 2022 tarihli meclis tutanağının okunup onaylanması başlayan toplantı, 10 maddeden oluşan başkanlıktan gelen önergeler ile 2 maddeden oluşan komisyon raporlarının oylanmasıyla devam etti.
Başkanlıktan gelen önergeler kapsamında; 1.dereceli Arşiv Müdürü ve 1.dereceli Ulaşım Hizmetleri Müdürü kadrolarının ihdas edilmesi hususunu içeren 5.madde oy çokluğu ile reddedildi. Katip üyeliğinden istifa eden Savaş Dağdeviren’in yerine kalan süreyi tamamlamak üzere katip üye seçimi yapıldı. Yapılan gizli oylamada katip üyeliğine oy birliği ile Ali Dündar seçildi.

Belediye bünyesinde hizmet veren İşletme ve İştirakler Müdürü kadrosunun iptal edilerek yerine Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü kadrosunun ihdas edilmesi hususunu içeren 6.madde oy çokluğu ile reddedildi edildi.
Aliağa Emniyet Müdürlüğü’nün yazısına istinaden Yeni Mahalle’de yapılması planlanan polis merkezinin projelendirilerek hafriyat ve kaba inşaat işlerinin Aliağa Belediyesi tarafından yapılması, yapılacak iş ve işlemlere ilişkin belediye başkanına yetki verilmesi hususunu kapsayan 7. madde oy birliği ile kabul edildi.
Aliağa Belediyesi ile Aliağa Engelliler Derneği arasındaki ortak hizmet projesi kapsamında kurs eğitmenlerinin istihdamına katkı sağlamak amacıyla derneğe yapılan 20 bin TL’lik nakdi yardımın 2023 yılında 30 bin TL’ye yükseltilmesi yönünde Aliağa Engelliler Derneği ile ek protokol yapılması hususunu içeren 8. Madde oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Başkanlıktan gelen önergelerin oylanmasının ardından komisyondan gelen raporlar oylamaya sunuldu. Komisyonlardan gelen raporlar kapsamında, 1.maddenin komisyondan geldiği şekliyle reddine oy çokluğuyla karar verilirken 2.maddenin komisyondan geldiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi.
2022 yılının son olağan toplantısı oturuma katılmayan meclis üyesi Gülten Taşbaş’ın mazeretinin kabul edilmesi ve bir sonraki meclisin 3 Ocak 2023 Salı günü saat 18.00’de yapılmasına karar verilmesiyle son buldu.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 17.04.2026 23:22:35. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: Aliağa Belediyesi 2022 Aralık Ayı Olağan Meclisi Toplandı Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























