ALİAĞA EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
13 ayrı dosyadan 20 yıl 2 Ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
ALİAĞA EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
13 ayrı dosyadan 20 yıl 2 Ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlilerince aranan şahısların yakalanması ve adalete teslim edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarda hakkında dolandırıcılık suçları başta olmak üzere 13 ayrı dosyadan 20 yıl 2 Ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aynı zamanda cezaevi firarisi M.Ş. isimli şahıs yapılan çalışmalar neticesinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 21:22:31. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























