ALİAĞA'DA KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT YOK

Bölgesel yerel gazete haberleri, köşe yazıları, son dakika haberleri, Türkiye ve Ege gündemi, İzmir, İzmir bölgesinin en köklü internet gazetesi Poyraz Gazetesi.

merkez yerel
ALİAĞA'DA KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT YOK
Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler doğrultusunda ilçe merkezinde işgal denetimi gerçekleştirdi. İzinsiz kaldırım işgali yapan işletmeleri uyaran ekipler, esnaflardan daha duyarlı olmalarını istedi.  

 

Vatandaşlarının huzur ve refahı için ilçe merkezindeki denetimlerini sürdüren Aliağa Belediyesi Zabıta Ekipleri, sokak ve caddelerdeki işgalleri önlemek adına çalışma yaptı. Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleriyle ortak yürütülen çalışma kapsamında kaldırım geçişlerini ve nizami parkları önleyen her türlü malzeme kaldırımlardan toplandı. Hem vatandaşların geçişini zorlaştıran hem de görüntü kirliliğine yol açan mal ve eşyalar belediye araçları vasıtasıyla Aliağa Belediyesi temizlik işlerine gönderildi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Halk sağlığının, esenliğinin ve ilçedeki düzeninin sağlanması adına işgaliye denetimlerine aralıksız devam edeceklerini belirten Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Tahir Acar, yol ve kaldırımları işgal ederek yasalara aykırı davranan işyeri sahiplerine 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 38/1 maddesinden işlem yapacaklarını söyledi.

 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 06:56:01. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA'DA KALDIRIM İŞGALİNE GEÇİT YOK Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.