ALİAĞA'DA YEREL YÖNETİMİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Aliağa'ya düzenlediği ziyarette "Bu seçimlerde iktidara dur deme şansımız var” dedi.

merkez yerel
ALİAĞA'DA YEREL YÖNETİMİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Aliağa'ya gelerek Milllet İttifakı Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz'la ilçeyi dolaştı. Helvacı, Kalabak, Yeni Şakran ve Çaltılıdere Mahallerinde ziyaretler gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ve Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı CHP'li Özcan Durmaz eşlik etti. 
Aliağa programının devamında Kocaoğlu, kendisini merkezi seçim ofisi önünde bekleyen partilileri ile buluştu.
Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, Aziz Kocaoğlu'na ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek "Uzun yıllardır verdiği hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Belediyecilik konusunda Aziz Başkan bizim örneğimizdir. Onun açtığı şimdiye kadar yapmış olduğu hizmetleri sürdüreceğiz. Onun tarzını, üslubunu, modelini de kendimize yol yöntem edineceğiz” dedi. 

"EKONOMİ ÇÖZÜLME YAŞIYOR”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hükümetin ekonomi politikalarını eleştirdiği konuşmasında "Adalet Kalkınma Partisi'nin yaptığı işler ve ülkeyi getirdiği durum ortada. Ekonomide ne gibi zorluklar yaşadığımızı herkes biliyor. 31 Mart'a kadar yapılan zorlama çalışmalarla bu işi götürmek istiyorlar. Ekonomi bir çözülme yaşıyor. Siz tasarruf edeceğiniz yere harcamaya devam ederseniz, krizi derinleştirirsiniz. İnşaata dayalı bir ekonomi ile kalkınmamız mümkün değildir. Bizim finans politikamız yok, bizim borç politikamız var. Borç arttıkça risk artar, risk arttıkça faiz yükselir.” dedi. 
"CUMHURBAŞKANININ GÖREVİ TOPLUMU BİR ARADA TUTMAKTIR”

Başkan Kocaoğlu yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı'nın Millet İttifakı için yaptığı benzetmelere ithafen "Anadolu halkının iki temel özelliği var bunlardan bir tanesi sabır diğeri de yardımlaşmadır. 13 bin yıllık kadim coğrafyaya benden senden, o tarikattan bu tarikattan, o ırktan bu ırktan diye bana oy vermeyen diye nifak sokuyorlar. İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi'in yaptığı ittifaka Zillet İttifakı diyor Cumhurbaşkanı… Cumhurbaşkanının bir numaralı görevi ülkenin birliği beraberliği için harç olmaktır. Toplumu bir arada tutmaktır. En fazla ayrımı o yapıyor. Önümüzde bir yerel seçim var. İktidar değişmiyor. Yerel seçimde bu iktidara hem ekonomideki politikaları hem de bu ayrıştırıcı dilinden dolayı elimizde bir dur deme şansımız var. Toplum olarak bunu yaparsak gelecek nesillere faydamız olur” diye konuştu. 
"Hükümeti bu seçimlerde ikaz etmemiz vatandaşlık görevi haline gelmiştir” diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu "Aliağa'da da mahalle mahalle, apartman apartman, ev ev çalışacağız. Çalışacağız, burada Sayın Serkan Acar'ın neler yaptığını, Çaltılıdere'deki araziden başlayarak anlatacağız. Adayımız Özcan Durmaz'a destek verip Aliağa'da tekrar yerel yönetimi almak için çalışacağız” dedi. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 08:40:11. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA'DA YEREL YÖNETİMİ ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.