GÜL'ÜN GÜLLERİ FOÇA'DA SAHNELENDİ
Amatör Kadın Tiyatrocuların ilk oyunu beğeniyle izlendi.
Kybele Kadın Tiyatro Grubunun, Foça Belediyesi'nin desteği ile hazırladığı ''Gül'ün Gülleri'' isimli oyun; 12 Mayıs Pazar akşamı Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde sahnelendi.
Sevhan Beğendi'nin yazıp yönettiği oyunda, 1970'lerdeki bir Yılbaşı günü Kuaför Salonunda bir araya gelen Kadınların sosyal hayatta yaşadıkları zorluklar anlatıldı.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Kybele Kadın Tiyatro Grubu üyelerine teşekkür çiçeği sundu.
Sumina Rogala, Neşe Uprak, Semra Yalman, Eser Dürser, Ayla Rusçuklu, Gülen Ünvanlı ve Sevhan Beğendi'nin rol aldığı oyunun, Yönetmen Asistanlığını Abir Zaki yaptı. Müzik-Oğuzhan Çakırefe, Şiir-Abir Zaki ve Suflör-Meral Şendil görev yaptı.
Etiketler:
merkezaliaga izmir haber haberler son dakika haber gazeteler gazete poyraz aliağa gazete foça gazete menemen gazete bakırçay gazete Aliağa kuzeyegehaber aliagaekspres günaydınaliağa egehaber
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 15:59:13. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: GÜL'ÜN GÜLLERİ FOÇA'DA SAHNELENDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























