KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Ak Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli Cumhur İttifakı İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulundu.

merkez yerel
KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET
AK Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli Cumhur İttifakı adaylarının açıklanmasının ardından Aliağa'ya gelerek İttifak partilerinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Önce Ak Parti İlçe Teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştiren Kerem Ali Sürekli, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve İlçe Yönetimi ile birlikte İttifak'ın adayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı makamında ziyaret etti. Aliağa Belediyesi'ndeki ziyaretin ardından Başkan Serkan Acar'ın da katılımı ile MHP İlçe Teşkilatına gelen Ak Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli'yi MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Teşkilat Mensupları kapıda karşıladı. 
MHP İlçe binasında basına açıklama yapan Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar, Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Başkanları, birlikteyiz mesajı verdi. 
MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir "Cumhur İttifakımız kurulduğundan bugüne ilçe teşkilatları olarak birlikte çalışıyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de geçmiş dönem İzmir Milletvekilliği görevini yürütmüş Kerem Ali Sürekli İlçe Teşkilatımıza gelerek bizleri onurlandırdı. Parti olarak yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Ak Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise "Ne mutlu ki bugün Aliağa programı çerçevesinde hem Sayın Belediye Başkanımız Serkan Acar'ı hem de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret yer aldı. Mutlulukla buraya geldim. Cumhur İttifakı vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi. 
"Cumhur İttifakı'ın temeli 15 Temmuz gecesi atıldı”
Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz'da sokaklarda kurulduğunun altını çizen Sürekli "O gün halkımız Cumhurbaşkanımız ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısı olmadan kendiliğinden meydanlara gelmeye başlamıştı. O gün alanlarda Ak Partili vatandaşlar ve MHP'li Ülkücü kardeşlerimiz vardı. Ben buna bizzat şahit oldum. 15 Temmuz gecesi başlayan bu birliktelik Sayın Devlet Bahçeli'nin de katıldığı Yeni Kapı Mitingi ile sağlamlaştı. Referandum'da ve 24 Haziran'da bu birlikteliğin, çalışmalarımızın semeresini aldık. Yerel seçimlerde bir iş birliği kararı alındı. Bu kararın mimarlarına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı'nın tabanda destek bulduğunu dile getiren Kerem Ali Sürekli "Bugün Bergama'dan Alağa'ya kadar gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Bergama'da Hakan Koştu, Dikili'de Buğra Akın, Kınık'da Sadık Doğruer, Aliağa'da Serkan Acar ile Cumhur İttifakı'nın Bakırçay'da ful çıkaracağını biliyoruz. Dört buçuk yılı aşkın süredir Aliağa'da Belediye Başkanlığı yapan Serkan Acar'ın vekilliğim süresince de başarılı hizmetler yaptığına tanık oldum. Bu dönem de kendisi Cumhur İttifakı'nın Aliağa Belediye Başkan adayıdır. Teşkilatlarımız olarak kendisinin sonuna kadar arkasındayız. Hayırlara vesile olsun” dedi. 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Kerem Ali Sürekli'ye teşekkürlerini sundu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 05:43:07. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: KEREM ALİ SÜREKLİ'DEN MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.