PEMBE TIR ALİAĞA'DA
Sağlık Bakanlığı tarafından "Pembe Prenses" adlı kanser tarama tırı Aliağalı kadınlarla buluştu.
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Kanser Birimi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün organizasyonunda ücretsiz kanser taraması yapmak üzere yola çıkan ‘Pembe Tır' Aliağa'ya geldi. Ücretsiz mamografi çekimi ve kanser tarama testlerinin yapıldığı "Pembe Tır"a ziyarette bulunan Ak Parti Aliağa Kadın Kolları tüm kadınları ücretsiz taramalarını yaptırmaları için Cumhuriyet Meydanı'nda hizmet veren tıra davet etti.
Ak Parti Aliağa Kadın Kolları Başkanı Şule Yıldırım “Sağlık Bakanlığımızın sağladığı bu mobil hizmet sayesinde artık tüm kadınlarımız ücretsiz olarak mamografi çekimi ve kanser taraması yaptırabiliyor. Pembe Tır'ın Aliağamıza geldiğini öğrenince kadın kolları olarak ziyaret edip destek vermek istedik. Farkındalık yaratmak ve kadınlarımıza çağrıda bulunmak için geldik. 40 yaş üstü Aliağalı kadınların ücretsiz olarak yaptırabileceği testler için Cumhuriyet Meydanı'na gelerek buradaki sağlık çalışanlarından hizmet alması yeterli. Lütfen bu konuda hepimiz duyarlı olalım.” dedi.
Pembe Prenses adı verilen kanser tarama tırı 22 Haziran'a kadar 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecek.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 17.04.2026 21:49:43. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: PEMBE TIR ALİAĞA'DA Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























